Bulgur met Garnalen




Tijd: 20 minuten

De ingrediënten:
  • 75 g bulgur
  • 100 g wokgarnalen
  • 1 rode paprika
  • 100 g bevroren tuinerwten extra fijn
  • 1 teentje knoflook
  • 1 el fijngesneden verse peterselie
  • 1 tl cajun kruiden
  • 1 tl zoete paprika poeder
  • sap 1/2 citroen
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding:
  1. Kook de bulgur zoals aangeven op de verpakking.
  2. Doe de garnalen met de olijfolie, 1 geperst teentje knoflook, de cajun kruiden en paprika poeder in een kom en laat 10 minuten trekken. Bak ze daarna in een wok op matig tot hoog vuur gaar. 
  3. Snijd ondertussen de paprika in stukjes en voeg deze samen met de tuinerwten halverwege toe.
  4. Meng door de bulgur wanneer deze klaar is samen met het sap van een halve citroen en de vers gesneden peterselie. 

Eet smakelijk!


  Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen