Nutella Havermout



Tijd: 15 minuten

De ingrediënten:
  • 200 ml rijst/hazelnoot melk
  • 50 g havermout
  • 1 banaan
  • 1/2 tl rauwe cacao
  • 2 el gepofte quinoa
  • 1 el hazelnoten
  • 1 tl kokosrasp
  • 1 el cacao nibs


Bereiding:
  1. Zet een steelpan op laag tot matig vuur met de melk, havermout en rauwe cacao. 
  2. Snijd ondertussen snel de banaan in smalle plakjes en doe, op een paar plakjes na, bij de havermout in de pan. Roer goed en laat zo'n 5 tot 8 minuten zachtjes koken waarbij je af en toe roert. Draai dan het vuur uit en laat een paar minuten wellen. 
  3. Doe de havermout in een kom en top met de overige ingrediënten en de rest van de banaan

Eet smakelijk!


  Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen