Pollo Tonnato Salade



Tijd: 10 minuten

De ingrediënten voor de sla:
  • 75 g veldsla
  • 3 plakjes kipfilet
  • 8 cherrytomaten
  • 1/4 komkommer
  • 1 tl kappertjes
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
De ingrediënten voor de tonijn dressing: 

  • 1/2 blikje tonijn op water
  • 1 volle eetlepel biologische mayonaise
  • Flinke hand rucola
  • 2 el extra vierge olijfolie
  • 1 tl kappertjes
  • sap 1/2 citroen
  • Peper & Zout

Bereiding:
  1. Pureer alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer of in een blender. Breng op smaak met zout en peper. 
  2. Rooster de pijnboompitjes als je dit nog niet had gedaan tijdens de voorbereidingen voor deze week. 
  3. Doe de veldsla op een bord, snijd de tomaten in kwarten en komkommer in stukjes en meng met de sla. Snijd de kipfilet plakjes in reepjes en drapeer over de salade. Giet lekker veel dressing over de salade en bestrooi deze met de rest van de kappertjes en pijnboompitten. 

Eet smakelijk!


  Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen