Frisse Zalm Wraps




Tijd:10 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:

  • 2 volkoren wraps
  • 200 g gerookte zalmfilet
  • 100 g wokgarnalen (ingevroren)
  • 1 avocado
  • 3 cherrytomaatjes
  • 1/2 gele paprika
  • Ijsbergsla
  • Verse bieslook
  • Hüttenkäse
  • 1 el zoete paprikapoeder
  • 1 el olijfolie

Bereiding:
  1. Ontdooi de wokgarnalen onder de lopende kraan. Dep ze droog en meng met de olijfolie en paprika poeder in een kom. Zet een koekenpan op matig vuur en bak hierin de garnalen gaar binnen 5 minuten.
  2. Beleg ondertussen de wraps met de hüttenkäse, geknipte bieslook, zalm, plakjes avocado, ijsbergsla, in blokjes gesneden gele paprika en in partjes gesneden cherrytomaatjes. Leg de garnalen erop wanneer deze klaar zijn. Vouw ze dicht, zet vast met een prikker en ze zijn klaar om op te eten.

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen