Gepofte Zoete Aardappel met Tomaten Salsa



Tijd: 50 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:

  • 2 zoete aardappels
  • 2 tomaten
  • 1 teentje knoflook
  • 1/4 rode ui
  • 2 el vers gehakte basilicum
  • 30 g feta kaas
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • Zout & Peper

Bereiding:
  1. Verwarm je oven voor op 225 graden Celsius. 
  2. Prik meerdere gaatjes in de aardappels met een vork en verpak ze per stuk in aluminiumfolie. Leg ze in het midden van de voorverwarmde oven voor 45 minuten.
  3. Maak ondertussen de tomaten salsa. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en snij in kleine blokjes en doe in een kom. Snijd ook de ui in kleine blokjes en doe samen met de eetlepel extra vierge olijfolie, een geperst teentje knoflook en 2 eetlepels vers gehakte basilicum bij de tomaten in het bakje. Verkruimel de feta kaas eroverheen en roer goed. Zet apart tot de zoete aardappels gaar zijn.
  4. Haal de zoete aardappels uit de oven wanneer deze klaar zijn, snijd ze in de lengte in het midden open. Prak het middelste met een vork en vul met de tomatensalsa.

Eet smakelijk!


 


Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen