Madras Curry met Garnalen




Tijd: 30 minuten

De ingrediënten:
  • 75 g bruine basmati rijst
  • 100 g wokgarnalen
  • 200 g sperziebonen
  • 1 bosui
  • 1 tl madras curry pasta
  • 150 ml kokosmelk
  • 1 limoen
  • 1 el vissaus
  • 2 cm gember
  • Zout & Peper
  • 1 el olijfolie

Bereiding:
  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Wanneer deze nog 15 minuten moet doe je 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan met de theelepel madras curry pasta. Bak voor 1 minuutje voordat je de kokosmelk erbij doet. Roer goed. 
  3. Breng het geheel aan de kook en doe dan het sap van 1 limoen, de vissaus en geraspte gember erbij. Breng op smaak met zout en peper. Roer nogmaals goed en doe dan de garnalen in de pan en kook 10 minuten mee.
  4. Maak ondertussen de boontjes schoon en snijd het uiteinde eraf. Kook deze zo'n 8 minuten. Roer ze aan het eind door de curry. Snijd ook de bosui in ringetjes. 
  5. Serveer de curry op de rijst en besprenkel met de bosui.

Eet smakelijk!


  Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen