Paksoi met Noodles (V)




Tijd: 15 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:

  • 75 g glutenvrije noodles
  • 1 gekookt ei
  • 1/2 struik paksoi
  • 100 g groene boontjes
  • 3 cm verse gember
  • 2 el vissaus
  • 1 tl zwart sesamzaad
  • 1 el olijfolie

Bereiding:
  1. Kook de noodles zoals aangegeven op de verpakking. 
  2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan en schil de gember. Rasp deze boven de olijfolie en fruit maximaal 1 minuut. Snijd ondertussen de paksoi-stelen in de breedte in 3 stukken en snijd de uiteinden van de boontjes.
  3. Doe de paksoi-stelen met de boontjes, vissaus en 50 ml kokend water in de hapjespan. Schep goed om, draai het vuur laag en stoof 8 minuten met de deksel op de pan.
  4. Snijd ondertussen het paksoigroen fijn en verwarm na de 8 minuten voor 1 minuut mee. Pel ook het ei en prak fijn.
  5. Verdeel de groenten over de noodles, bestrooi met sesamzaad en schep het ei erop.

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen