Tagliatelle Frutti de Mare ala Debbie





Tijd: 15 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 75 g tagliatelle (van kamut)
  • 50 g bevroren wokgarnalen
  • 100 g gekookte, bevroren mosselen
  • 1 witte ui
  • 1/2 rode paprika
  • 4 kastanje champignons
  • 2 cherry tomaatjes
  • 200 ml soya kookroom
  • 1 el vergehakte peterselie
  • 2 el geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 tl zoete paprika poeder
  • Olijfolie
  • Zout & Peper

Bereiding:
  1. Kook de pasta zoals aangeven op de verpakking.
  2. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan op matig tot hoog vuur. Snijd snel de uit in stukjes en champignons in vieren en bak een paar minuten in de olie. 
  3. Snijd ondertussen de paprika en ontdooit de vis onder de lopende koude kraan. 
  4. Bak vervolgens de paprika kort mee totdat alle groenten zacht zijn. Doe dan de soya kookroom in de pan met de versgehakte peterselie, paprika poeder, peper, zout en de vis. Laat op laag vuur zo'n 6 tot 8 minuten sudderen tot de garnalen gaar zijn. Roer er een paar minuten voor het einde 1 eetlepel geraspte Parmezaanse kaas erdoorheen.
  5. Serveer de saus op de pasta en garneer met 2 cherry tomaatjes, wat extra peterselie en de rest van de Parmezaanse kaas. 

Eet smakelijk!


  Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen