Tropische Havermout (V)




Tijd: 15 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 200 ml rijstmelk
  • 60 g havermout
  • 1 banaan
  • 1/2 mango
  • 1 el blauwe bessen
  • 1/4 tl kaneel
  • 1 el amandelen
  • 1 flinke el kokosrasp

Bereiding:
  1. Doe de rijstmelk in een steelpan op matig vuur en voeg de kaneel en de havermout toe. Kook zo'n 8 minuten. Snijd ondertussen de banaan in stukjes en doe 3/4 van de banaan na 3 minuten bij de havermout in de pan en laat meekoken. 
  2. Snijd ondertussen de mango in stukjes.
  3. Doe de havermout na ongeveer 8 minuten koken in een kom en doe de blauwe bessen, rest van de banaan, mango, kokosrasp en amandelen erbovenop. Laat nog een paar minuutjes staan voordat je gaat eten.

Eet smakelijk!


  Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen