Romige Pesto Tonijn Pasta

When I was making my menu for this week I just didn't have any inspiration for Friday so decided well just make it left-over day. In that way I'll save some money by just using the products that I have left and maybe it will lead to unexpected new combinations! And yes, it was delicious! Had some soy cream and red pesto in the refrigerator and a little bit zucchini and mushrooms and some tuna from my lunch salad. So decided to make a pasta with it. Perfect before a night of drinking because it's a party in the netherlands! Kingsday is tomorrow and of course we start with Kings Night ;)




Tijd: 15 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 75 g glutenvrije pasta
  • 125 ml soya room
  • 1 volle el zelfgemaakte rode pesto
  • 1/2 blikje tonijn op water
  • 1/4 courgette
  • 1 witte ui
  • 100 g kastanje champignons
  • 1 tomaat
  • Peper & Zout
  • Olijfolie

Bereiding:
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de ui in stukjes en de champignons in plakjes en bak in een scheut olijfolie. Snijd de courgette in plakjes en die in vieren en voeg na een paar minuten bij de champignons en bak 5 minuten mee. 
  3. Snijd de tomaten in blokjes. Voeg de soya room en rode pesto bij de champignons en breng op smaak met zout en peper. Roer de tonijn en helft van de tomaten blokjes erdoor en laat op laag vuur nog 2 minuten staan. 
  4. Meng door de pasta wanneer deze klaar is en serveer met wat tomatenblokjes erbovenop. 

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen