Romige Spinazie Pasta (V)





Tijd: 10 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 75 to 100 kamut tagliatella
  • 100 g kastanje champignons
  • 1 kleine witte ui
  • 1 geperst teentje knoflook
  • 75 g bladspinazie
  • 125 ml soja kookroom
  • 6 cherrytomaatjes
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 tl geraspte 30+ kaas
  • 1 el geroosterde pijnboompitten
  • 1 el grof geraspte Parmezaanse kaas
  • Zout & Peper
  • Olijfolie

Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius en kook 1 liter water in de waterkoker.
  2. Snijd de cherrytomaatjes door de helft en leg ze op de bolling in een ovenschaal. Besprenkel deze met zout, peper, oregano, geraspte Parmezaanse kaas en olijfolie. Zet de schaal in de oven voor zo’n 10 minuten (tot de pasta klaar is).
  3. Kook de pasta zoals aangeven op het pak.
  4. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan op middelhoog tot hoog vuur. Voeg het geperste teentje knoflook toe. Snijd dan de ui in stukjes en doe in de pan. Snijd ondertussen de champignons in plakjes en doe ze bij de ui na ongeveer 3 minuten.
  5. Wanneer de champignons naar wens zijn doe je de spinazie erbij en wacht tot deze redelijk geslonken is. Doe dan de soja kookroom erbij samen met zout & peper. 
  6. Laat nog zo'n 4 minuten op middelhoog vuur staan terwijl je af en toe roert.
  7. Serveer de pasta met de saus erbovenop gevolgd door de cherrytomaatjes uit de oven en de pijnboompitten. Voeg eventueel meer zout & peper toe naar smaak.

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen