Spinazie Omelet



Tijd: 5 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:

  • 1 ei
  • 1 eiwit
  • Handje spinazie
  • 2 of 3 cherrytomaatjes
  • 1 tl boter of 1 tl olijfolie
  • 2 sneetjes brood 
Variatietip: wil je dit gerecht eten zonder brood, gebruik dan een extra ei en meer spinazie en cherrytomaatjes. 


Bereiding:
  1. Klop het ei en het eiwit goed in een kom. Roer de spinazie erdoorheen.
  2. Verwarm 1 theelepel roomboter of olijfolie in een koekenpan op matig vuur en giet hier het eimengsel in. Bak 2 tot 3 minuten aan de ene kant. Keer dan voorzichtig om en bak nog zo'n 30 seconden aan de andere kant.

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen