Zomerse Zalm Salade




Tijd: 10 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:

  • 1 krop baby Romaine sla
  • 100 g gerookte zalm
  • 1 gekookt ei
  • 1 avocado
  • 10 aardbeien
  • 1/2 komkommer
  • 8 cherrytomaatjes
  • 2 el granaatappelpitten
  • 1 el zonnebloempitten
  • Dressing: 2 el extra vierge olijfolie, 2 el witte wijn azijn, 1/2 tot 1 el vers citroensap

Bereiding:
  1. Scheur de Romaine sla in stukjes en leg op een bord of in een vershoudbak indien je de salade de dag erna gaat eten. 
  2. Snijd de komkommer en aardbeien in stukjes en cherrytomaatjes in vieren en meng met de sla. Versnipper de zalm eroverheen en strooi de granaatappelpitten en zonnebloempitten erover.
  3. Meng in een apart bakje de ingrediënten voor dressing. Pel het ei en snijd de avocado pas op het moment dat je gaat eten en meng door de sla.

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen