Rode Pesto Pasta Salade met Gerookte Kip

I started my new job 2 weeks ago and so far I like it! My traveltime to and from work is way more then before and I'm also not able to work from home anymore so needed to make some changes to my eating habits so I can keep working out every Tuesday and Thursday evening. So on Thursdays I am bringing a pasta salad with me to work which I eat during my trainride home. This one was delicious and made the guy next to me in the train jealous and that's always a good thing right ;)



Tijd: 20 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 50 g spelt pasta
  • 50 g bladspinazie
  • 8 cherrytomaatjes
  • 1 zoete punt paprika
  • 75 g gerookte kip
  • 2 el zelfgemaakte rode pesto
  • 20 g feta kaas
  • 1 el extra vierge olijfolie
  • 1 el geroosterde pijnboompitten

Bereiding:
  1. Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Ik had simpelweg extra pasta gekookt toen ik pasta voor het avondeten had. Laat de pasta afkoelen als deze gaar is en vergeet niet 1 eetlepel extra vierge olijfolie erdoorheen te roeren zodat het niet aan elkaar plakt. 
  2. Snijd de cherrytomaatjes in vieren, de zoete punt paprika en kip in stukjes en rooster de pijnboompitten.
  3. Wanneer de pasta is afgekoeld roer je de rode pesto erdoorheen gevolgd door alle andere ingrediënten. Verkruimel de feta kaas erover en bewaar in de koelkast. 

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Bloglovin of Google+!


Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen