Stevige Maaltijdsoep

As some of you probably already now, my wishdom teeth were extracted yesterday. It wasn't as bad as I though and it actually never really hurted, but as both of my wisdom teeth from my upper jaw are pulled out it is bruised and it actually still hurts with chewing. So today I had a smoothiebowl with bananas and raspberries in the morning and some slices of bread without the crust with avocado and egg for lunch. For dinner I decided to make a filling soup! And I must honestly say, this is probably the easiest soup on the blog so far and super tasty! Definitely my new favorite soup recipe!



Tijd: 20 minuten

De ingrediƫnten voor 2 porties:
  • 1 pangasiusfilet
  • 2 gegrilde rode paprika's 
  • 1 prei
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 300 ml passata di pomodoro
  • 150 g linzen
  • 1 el olijfolie
  • 1 el verse tijm
  • Peper & Zout
Bereiding:
  1. Snijd de prei in ringen. Verhit 1 eetlepel olie uit de pot paprika in een (soep)pan samen met 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de prei-ringen samen met de oregano op hoog vuur voor 2 minuten.
  2. Snijd ondertussen de gegrilde paprika in stukjes en voeg deze na de 2 minuten bij de prei samen met 500 ml water, 300 ml passata en de linzen. Breng aan de kook, draai dan het vuur lager en laat 8 minuten op matig vuur koken. Vergeet niet regelmatig te roeren.
  3. Snijd ondertussen de vis in stukjes en doe deze bij de soep als de 8 minuten voorbij zijn. Laat 4 minuten meekoken. Breng de soep op smaak met zout & peper en serveer in een kom met wat verse tijm erbovenop. 

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!

Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen