Thaise Groene Kip Curry





Tijd: 25 minuten

De ingrediënten voor 1 portie:
  • 75 g bruine basmati rijst
  • 1 kipfilet
  • 1 groene paprika
  • 2 tl groene curry
  • 200 ml kokosmelk
  • 1/2 paksoi
  • 1 tl gedroogde koriander
  • Zout & Peper
  • Olijfolie
Bereiding:
  1. Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd dan de kip in kleine stukjes en breng op smaak met zout en peper. Snijd vervolgens de paprika in blokjes en de paksoi in stukjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een hapjespan op matig tot hoog vuur en en roerbak de kip gaar in 4 tot 5 minuten. Voeg dan de paprika en de witte stelen van de paksoi toe en bak 2 minuten mee.
  3. Giet dan de kokosmelk erbij samen met de curry pasta en koriander en breng aan de kook. Doe vervolgens de groene bladeren erbij en laat nog zo'n 5 tot 10 minuten op laag vuur koken.
  4. Serveer de curry op de rijst. 

Variatietip: gebruik in plaats van gedroogde koriander verse en strooi dit over de curry vlak voordat je dit heerlijke gerecht serveert. 

Eet smakelijk!


 Volg Healthy Living in Heels ook op FacebookInstagramTwitterPinterestBloglovin of Google+!

Wil je dit recept later maken of delen met je vrienden? “PIN” me dan op PINTEREST of “SHARE” dit recept op FACEBOOK door gebruik te maken van de sociale media icoontjes hieronder (in het grijze kader)!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen