Power Food door Rens Kroes

Eindelijk het eerste boek van Rens Kroes!!! Als vaste volger op Instagram en fan heb ik deze meteen besteld via Bol.com. Heerlijk languit op de bank met een kopje thee het hele boek doorbladeren.Het leuke aan dit boek vind ik dat gezond eten makkelijk wordt gemaakt voor iedereen. Ik eet al heel lang gezond, maar het is ontzettend fijn een boek in huis te hebben met makkelijke recepten. Zodat je goed kan afwisselen en daardoor ook niet terugvalt is oude (slechte) gewoontes. De meeste ingrediënten kun je in de supermarkt gewoon krijgen (en staan bij mij al in mijn keukenkastjes), en de recepten zijn makkelijk te maken. Als je door het boek bladert vallen de prachtige foto's meteen op, en niet alleen de foto's van het eten. Rens Kroes is een beauty! Maar wie is Rens Kroes nu eigenlijk? Ja het is waar, Rens Kroes is het zusje van Doutzen Kroes.

Rens Kroes heeft gezonde voeding met de paplepel ingegoten gekregen. Haar opa was de eerste biologische boer van Friesland, haar oma was kruidenvrouw en haar moeder is ook voedingsdeskundige. Kortom: gezonde voeding is iets waar ze mee is opgegroeid. Maar ook al is het misschien een soort vanzelfsprekendheid, je zult toch altijd zelf voor je eigen gezondheid moeten blijven zorgen. Ik sluit me hier volledig bij aan, je moet gewoon gezond eten, goed bewegen, maar ook ontspannen. Het boek is ingedeeld in 7 recept categorieën: ontbijt, lunch, diner, snacks, sweets, spreads en drinks. Zoals je van Rens gewend bent zijn alle ingrediënten volledig puur. Ook legt Rens in het boek uit hoe eten als medicijn kan werken. Welke voeding je bij welke klachten het beste kan helpen. 


Natuurlijk ben ik afgelopen week meteen de keuken ingedoken om een aantal recepten te maken en het was een groot succes. Hieronder volgen een aantal foto's van deze gerechten.

Rens Kroes, ik wilde je afgelopen zondag feliciteren met dit fantastische inspirerende boek op Ekotown... Helaas hebben we elkaar misgelopen alsnog van harte gefeliciteerd en wie weet tot ooit!

Overall score (max. 5): 

Bieten Salade


Chocolade ijs

Chia Banaan Pudding

Super lekker en handig! heb vanaf nu 4 dagen ochtenddienst en dat betekend 5 uur op, heb deze heerlijke breakfast cake gemaakt zodat ik elke ochtend lekker 2 plakken kan afsnijden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten