Gezonde Wentelteefjes!

Ja het bestaat echt, gezonde wentelteefjes! En wat zijn ze lekker! Ik heb deze al eens eerder gemaakt maar daarna nooit meer. Geen reden, zat gewoon niet in mijn systeem. Maar, zondagochtend wist ik niet waar ik nou trek in had en toen dacht ik wentelteefjes! Dus gelijk gemaakt en wat waren ze lekker! Zeker een verbeterde versie van de vorige (staan alleen op de Engelse website). En ik ben ook erg blij met hoe de foto is geworden! Ik vind ze er echt geweldig uitzien!

En vergeet niet: vandaag is de laatste dag dat je mijn E-Book aan kan schaffen met 40% korting! Wees er dus snel bij!!Tijd: 10 minuten

De ingrediƫnten voor 1 portie

 • 2 of 3 sneetjes speltbrood het liefst iets ouder (ik had wat kleine broodjes) 
 • 1 ei
 • 10 ml amandelmelk
 • 1/2 tl kaneel
 • 1/2 tl kokosrasp
 • 1 flinke el kwark
 • 1/2 banaan
 • Handje aardbeien
 • Handje blauwe bessen
 • Agave siroop naar smaak
 • Klein klontje boter

Bereiding:
 1. Verwarm het klontje boter in een koekenpan op matig vuur.
 2. Breek het ei in een diep bord en klop met de amandelmelk en kaneel. Haal de sneetjes brood er met beide kanten doorheen en bak goudbruin aan beide kanten. Snijd ondertussen het fruit.
 3. Serveer de wentelteefjes met een eetlepel kwark in het midden en het fruit eroverheen. Bestrooi met kokosrasp en maak het eventueel af met wat agavesiroop.

Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten