Boek Review: Fat Burning Recipes by In Love with Health

Afgelopen week kreeg ik een mailtje van Lisa van http://inlovewithhealth.nl/, haar E-Books zijn gisteren uitgekomen en of ik deze alvast wou ontvangen en iets over zou willen schrijven. Nou daar zeg ik natuurlijk als mede blogger en e-book schrijver geen nee tegen! Ik volg haar blog met veel plezier dus de verwachtingen waren hoog! Op het eerste gezicht ziet het er super gaaf uit, zowel het E-Book 'Fat burning Recipes' als de 'Full-body workout'. Er is veel aandacht gestoken in een mooie vormgeving.Met interesse heb ik de recepten doorgenomen en ze zijn stuk voor stuk makkelijk en snel te maken en dat willen we allemaal! Ook ik kan hier leuke ideeën uithalen.Wel moet ik zeggen, dat ik het zowel qua vormgeving, als qua type recepten, erg vind lijken op het nieuwe boek van Powerfood van Rens Kroes en persoonlijk vind ik dat een beetje jammer. Ook vind ik zelf €19,95 voor een E-Book met 24 recepten wat aan de prijzige kant. Maar wat dan weer ontzettend leuk is: bij elk recept is er aandacht besteed aan 1 specifiek ingrediënt en daarbij is omschreven waarom Lisa dit ingrediënt aanraad als je wilt afvallen. Dit soort weetjes zijn leuk en maken het leuk en geeft het iets meer body!Voor de full-body work-out is het handig om de verschillende weetjes over waarom krachttraining e.d. belangrijk is! Leuk op geschreven en de home workouts zijn ideaal voor als je een drukke werkweek hebt, maar ook voor als je een druk gezinsleven hebt. De boeken zijn aan te schaffen via http://inlovewithhealth.nl/.

Overall score (max. 5): Geen opmerkingen:

Een reactie posten