Hotspots: Hartig & Zoet

Ik houd van lekker lunchen met vriendinnen op mijn vrije dag, lekker kletsen en genieten.
Meestal is dat in Amsterdam, lekker makkelijk en dichtbij. Amsterdam heeft zoveel leuke healthy hotspots en ik heb ze ook zeker nog niet allemaal gehad. Maar donderdag besloten we naar Haarlem te gaan, ik heb even wat gegoogled en kwam al snel uit op Hartig & Zoet op de grote houtstraat 170.


Hartig & Zoet is een lunch-/tearoom in het centrum van Haarlem, met een bakkerij waar alle lekkernijen gebakken worden. Ik besloot te lopen vanaf station Haarlem en binnen een kwartier kwam ik al aan bij Hartig & Zoet. Het was prachtig weer dus zijn lekker neergeploft op het terras. 

De Lunch-/tearoom geeft een huiselijke ongedwongen sfeer en je kan er  genieten van ambachtelijk bereide lekkernijen.Zo maken ze dagelijks hun eigen biologisch desembrood, zijn de taarten en scones handgemaakt en hebben ze dagverse soepen. Dit is echt wat voor mij, heerlijk! 

Ik bestel een biologisch desembroodje met geitenkaas en mijn vriendin een salade met zalm.Het personeel is zeer vriendelijk, het terras zit redelijk vol en met uitzicht op de winkelstraat is het gewoon een hele leuke omgeving. We hebben ontzettend lekker gegeten en zaten vol, maar alle zoete minder healthy lekkernijen binnen zagen er ook super uit! Als je in Haarlem bent mag je deze hotspot niet missen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten