Hotspots: Venkel

Het was tijd om weer eens een nieuwe hotspot te ontdekken!. Venkel is een super gezonde hotspot in de pijp!

Vanaf Amsterdam Centraal station ben ik lekker gaan lopen en binnen een half uur kwam ik aan bij Venkel.Venkel bevind zich in de Albert Cuypstraat, midden in de drukte en gezelligheid van Amsterdam. Bij Venkel draait alles om lokaal geproduceerd eten. Heerlijke salades met typisch Nederlandse groenten en fruit van Hollandse bodem. Je kunt er ook terecht voor vers geperste (groente) sappen voor thuis. De inrichting bij deze hotspot is super trendy. Mooi licht, ruimtelijk en clean met veel gebruik van hout en andere natuurlijke materialen.We besteden beide de salade "lekker kleurtje" met gegrilde aubergine, gepofte paprika, knoflook, zongedroogde tomaten, kikkererwten, rode ui, zwarte olijven, Parmazaanse kaas & pijnboompitten. Ik neem een heerlijke juice met venkel, watermeloen en appel, heerlijk fris van smaak. Mijn collega neemt een gember thee, heet water met een echt stukje gember. We hebben heerlijk gegeten, de sfeer was goed en het personeel was zeer vriendelijk. Bij de kassa heb ik mij nog even laten verleiden tot een "healthy" brownie die ik lekker mee naar huis kon nemen voor mijn vriend.  Venkel: lekker makkelijk en gezond lunchen of een hapje eten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten