Tijd: 15 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 1 krop mini romaine sla
- 1/3 aubergine (ik had een restje gebruikt, meer is natuurlijk altijd lekker)
- 8 cherry tomaatjes
- een halve komkommer
- 3/4 bol mozzarella
- 1 el geroosterde pijnboompitten
- dressing: 2 el extra vierge olijfolie, 1 el balsamicoazijn
- Olijfolie
- Peper en Zout
Bereiding:
- Snijd de aubergine in dunne (maar niet te dunne) plakken. Leg deze op je werkblad en bestrijk met een dun laagje olijfolie en peper en zout aan beide kanten. Zet een grilpan op hoog vuur en wanneer de pan goed warm is gril je de aubergine zo'n 5 minuten per kant. Pas op dat deze niet verbrand en draai om voordat ze zwart worden.
- Snijd ondertussen alle andere ingrediënten en rooster de pijnboompitten. Meng de dressing in een klein bakje en doe alles bij elkaar als je gaat eten.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten