Tijd: 20 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 75 g kamut tagliatella
- 100 g wokgarnalen
- 125 ml soya kookroom
- 1 teentje knoflook.
- 5 grote champignons
- 1/2 prei
- 1/2 courgette
- 1 el zelfgemaakte rode pesto
- 1 schaaltje cherry tomaatjes uit de oven
- handje verse spinazie
- Zout & Peper
- Olijfolie
Bereiding:
- Begin met het maken van de cherrytomaatjes. Klik hier voor het recept.
- Kook de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd de courgette in stukjes, de prei in ringen en de champignons in vieren. Bak ze in een wok of hapjespan op matig tot hoog vuur in een scheutje olijfolie en een geperste teen knoflook.Voeg na een paar minuten de wokgarnalen toe en bak mee.
- Wanneer alles gaar is doe je de kookroom en de rode pesto erbij en breng je het geheel op smaak met zout en peper.
- Giet de pasta af en roer door de saus. Serveer met wat spinazie en de cherrytomaatjes uit de oven erbovenop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten