Zalm Lasagne

Tijd voor een nieuw recept van Charlotte! Een zalm lasagne. Ik vind het een geweldig idee en kan niet wachten om het ook uit te proberen. Jullie ook?



De ingrediƫnten voor 2 personen:

  • 500 g spinazie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode ui
  • 200 g gerookte zalm
  • 200 g ricotta of geitenkaas
  • Glutenvrije lasagne bladen (ekoplaza)
  • (Himalaya) zout
  • Kokosolie

Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Hak de knoflook en de uit fijn en fruit deze op matig tot hoog vuur in een beetje kokosolie. Voeg de spinazie toe en wok deze kort mee. Breng op smaak met zout. 
  3. Vet een ovenschotel in en maak de lasagna. Begin met een laag spinazie op de bodem gevolgd door de lasagne bladen - spinazie - zalm - ricotta - lasagne bladen - spinazie - zalm - ricotta. Ga net zolang door tot alles op is en zorg dat je eindigt met ricotta. 
  4. Bak de lasagna in 30 minuten gaar in de voorverwarmde oven.

Eetsmakelijk!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen