Het is een makkelijk en snel gerecht met perfecte smaakcombi.
Tijd: 15 minuten
De ingrediënten voor 1 portie:
- 2 zoete aardappels (ongeveer 300 gram)
- Handvol rucola
- 3 zongedroogde tomaatjes
- 50 g feta kaas
- 1 tl zoete paprikapoeder
- Peper & Zout
Bereiding:
- Schil de zoete aardappel en snijd in gelijke stukken van zo'n 3 centimeter. Kook ze met wat zout in 10 minuten gaar.
- Snijd ondertussen de rucola grof, de zongedroogde tomaatjes in stukjes en de feta kaas in blokjes.
- Giet de aardappelen af wanneer deze klaar zijn. Strooi de zoete paprika poeder eroverheen en peper en zout en stamp tot een mooie stamppot. Roer de rucola en zongedroogde tomaatjes erdoorheen. Serveer met de feta kaas bovenop.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten