Hello Fresh Box en Winactie!De afgelopen week mocht ik namens Hello Fresh de original box voor 5 dagen uitproberen voor 2 personen. In deze post lees je hier alles over en als je helemaal naar beneden scrollt kun jij zien hoe jij een maaltijdbox van Hello Fresh kunt winnen!!!


Hello Fresh levert maaltijdboxen met overheerlijke verse producten zo bij jouw thuis. Zij bedenken een weekmenu met voor 3 of 5 dagen makkelijk recepten, en leveren alle benodigde ingrediënten inclusief een receptenboekje bij jouw thuis af.
De producten zijn ook precies afgemeten voor het aantal personen waardoor je niks weg hoeft te gooien, verspilling willen we immers niet. Verder is het enige wat je hoeft te doen is koken! Ideaal! Ik hoefde  alleen nog boodschappen te doen voor het ontbijt, lunch en tussendoortjes en was dus veel sneller klaar dan normaal. Ook vond ik het fijn dat ik eens een weekje niet op vrijdag m'n hele weekmenu moest maken maar eens verrast werd. Als gevolg heb ik ook hele andere dingen gegeten dan ik normaal zou doen.Super leuk en dit geeft ook weer ideeën voor als ik aankomende week zelf weer alles moet bedenken. Nieuwe combinaties van ingrediënten en type gerechten.

De gerechten zijn allemaal binnen 30 minuten te maken waardoor het perfect te combineren is met werk of een drukke dag. Alle recepten zijn gezond, wellicht niet zo super 'clean' als dat ik normaal zou eten, maar zeker gezond en bij elke maaltijd krijg je je 200 gram groenten binnen. Qua prijs ben ik ook niet meer kwijt dan dat ik normaal gesproken zou zijn.

Alle producten die worden geleverd zijn vers geplukt of geoogst en typerend voor het seizoen. Als je de box dus vaker gaat gebruiken eet je het hele jaar door gevarieerd en wordt je ook nog eens in de gelegenheid gesteld om voor jouw nieuwe groenten te proeven met een passend recept.  Wel wordt de box koelvers geleverd, goed natuurlijk want zo bederven de producten niet, maar je moet wel thuis zijn en de box gelijk in de koelkast zetten. Neemt iemand anders de box voor je aan? Dan moet deze dus ook gekoeld bewaard worden en dat kan wel eens lastig zijn. Aan de andere kant, ik kon kiezen uit levering op zondag en maandagavond en kiezen uit verschillende tijdsvakken! Zo is er altijd wel een moment dat je thuis bent natuurlijk. Andere regio's kunnen kiezen voor levering op dinsdagavond.


Er zijn 3 verschillende soorten Hello Fresh boxen: 


 • Original Box: Deze box had ik en bevat voor 3 of 5 dagen avondmaaltijden met vlees, vis en vegetarische gerechten. Deze box is te bestellen voor 1, 2, 3 of 4 personen en de box wordt geleverd met alle producten. Dus ook met het vlees en de vis, de kruiden en ga zo maar door. Qua prijzen is het als je alleen bent voordeliger om de 2 personen box te nemen. Voor 1 persoon betaal je namelijk voor 5 dagen €44,- en voor 2 personen €49 euro. Sommige gerechten kun je invriezen en andere heb ik gebruikt in mijn lunchsalade de dag erna. 
 • Veggie Box: Dit is een box met alleen vegetarische gerechten en is alleen te bestellen voor 3 dagen en voor 2 of 4 personen. 
 • Fruit Box: Deze box bestaat zoals de naam al zegt uit fruit en bevat Hollands seizoensfruit als exotisch fruit en is te bestellen in een medium en large variant. 

Het enige wat je bij alle maaltijden zelf moet toevoegen is de olie, peper en zout. Wel is er een bepaalde volgorde waarin je de gerechten moet eten i.v.m. de houdbaarheidsdatum van de producten. Maar ook dit zit in het receptenboekje verwerkt! Ik heb hier wel een kleine wijziging in gemaakt wat prima te doen was. Ik heb namelijk de noodlesoep op vrijdag gegeten i.p.v. woensdag. Geen probleem door gewoon de drumsticks in te vriezen. 


Welke gerechten zaten er in mijn box?Zondag
Heekfilet met geroosterde bospeen en gebakken tijmkrieltjes - Erg lekker! Ik had nog nooit heekfilet gegeten maar ze waren heerlijk. Ook erg blij met een nieuwe manier van wortels bereiden. Ik heb de 2 stukjes vis gelijk opgegeten en de helft van de aardappels gekookt voor in mijn lunchsalade de dag erna. De wortels die ik over had heb ik geraspt en ook verwerkt in mijn salades. Heerlijk!Maandag
Geroosterde runderworst in tomatensaus met penne integrale en salade - Erg lekker! Weinig ingrediënten maar toch een erg smaakvolle pasta. Eigenlijk moest je de worst bakken in de oven, maar er stond ook een snelle versie in waarbij je de worst kort bakt in de pan en dan gelijk de saus daarin maakt. Dit had mijn voorkeur omdat het daarom maar 15 minuten duurde i.p.v. 30 dus super dat dit onderaan het recept ook aangegeven wordt! De rest van de pasta heb ik ingevroren dus daar ga ik aankomende week van genieten.Dinsdag
Curry met spinazie, pompoen en cashewnoten - Dit was zo'n enorm succes dat ik het recept heb geplaatst op het blog. Onderdeel van het product van Hello Fresh zijn natuurlijk de door hun opgestelde recepten, maar ik mocht één recept publiceren en dat is deze geworden. Lees dus alles over deze absoluut verrukkelijke curry hier.Woensdag
Spaghetti integrale met rode paprika, champignons en tijmpesto - Een heerlijke spaghetti met eens een andere pesto dan dat ik normaal eet. Het gerecht was lekker, maar eerlijk is eerlijk, niet zo lekker als de eerste 3 gerechten. Ook hier weer de 2e portie ingevroren dus daar kan ik binnenkort nog een keer van genieten.Vrijdag
Noedelsoep met kip en limoenblaadjes - Vrijdag was het dan tijd voor de noedelsoep! Donderdag heb ik een bakje uit de vriezer gepakt en deze gegeten omdat ik anders te laat in de sportschool zou zijn. Maar vrijdag heb ik genoten van de noedelsoep! Yum! Wat ik over heb eet ik heerlijk op zaterdag. Scheelt geld en zo heb ik 2 dagen heerlijk gegeten en eens wat anders dan normaal. Ja, ik had nog nooit noedelsoep gegeten, schaam schaam.  


Ben jij na het zien van deze heerlijke gerechten net zo enthousiast als ik? Neem dan snel een kijkje op de website van Hello Fresh. Je kunt nu al zien welke gerechten er in de boxen zitten voor volgende week! Bestellen kan tot woensdag en dan krijg je zondag, maandag of dinsdag de box thuis. 

Maar nu komt het goede nieuws! Ik mag namens Hello Fresh één maaltijdbox weggeven! Op deze manier kan jij ook eens uitproberen of het past bij jouw (ik kan me haast niet voorstellen dat dat niet zo is)!


Hoe kun jij kans maken op een Hello Fresh Maaltijdbox?
Heel simpel: Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet ook niet om een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Na deze aanmelding kun je ook nog extra winkansen verdienen door de volgende acties:

 • LIKE de Facebook pagina van Healthy Living in Heels en SHARE het bericht over deze winactie met al jouw vrienden! (Ben je reeds een 'liker' dan aleen nog even het berichtje delen')
 • Volg Healthy Living in Heels op Twitter (@Healthy_inHeels) en plaats daarbij de volgende Tweet: Ik doe mee met de winactie van @Healthy_inHeels en maak kans op een @HelloFreshNL maaltijdenbox! zie: http://www.healthylivinginheels.nl/2014/08/litedarkwin.html 
 • Volg Healthy Living in Heels op Instagram én repost onderstaande foto op jouw pagina en tag @healthylivinginheels en vergeet niet de hashtag #HLIHgiveaway te gebruiken zodat ik iedereens deelname terug kan zien (alleen openbare profielen).
Deze winactie is inmiddels afgelopen en de winnaar is Rozan van der Wolf! Gefeliciteerd!

Liefs, Debbie 40 opmerkingen:

 1. Lijkt me super leuk om een keer uit te kunnen proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lijkt mij ideaal als student sinds dat je toch vaker geen tijd of zin hebt om 's avonds nog naar de supermarkt te lopen :p en omdat het vaak ook moeilijk is om iets te verzinnen om te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt super handig dat je zelf niet na hoeft te denken wat je gaat eten!

   Verwijderen
 3. Wat een unieke kans om de Hello Fresh box eens te mogen uitproberen. We hebben er al veel over gehoord maar het nog niet "aangedurfd" er eentje te bestellen. De prijs houdt ons toch wat tegen. We zijn erg benieuwd en wagen heel graag een win kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wilde helemaal niet anoniem publiceren maar ergens een mailadres invullen zie ik oko niet, dan maar via mijn google+ account ;-).

   Verwijderen
  2. Ow vreemd! Maar zo komt het ook helemaal goed hoor!

   Verwijderen
 4. Wat een ontzettende leuke manier om kennis te maken met de HelloFresh box! Ik twijfel al een tijdje of ik het wel of niet wil doen.....De recepten zijn er SUPER uit en ik wil de uitdaging wel aangaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben enthousiast! Dit lijkt me een goede stap in de richting van gezonder en gevarieerder eten. Kom maar op met die box :) !

  christinaatje@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het zeker en daarom vond ik de box ook zo leuk! Voldoende variatie en gezond, wat wil je nog meer :)

   Verwijderen
 6. Lijkt me heerlijk. Ik doe graag mee.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ow, heerlijk nu onze staykantie bijna is afgelopen en we dan niet meer hoeven na te denken over het weekmenu!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tof om eens samen met mijn vriendin te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wij zaten toevallig erover na te denken om dit te gaan proberen dus dit zou een mooie manier zijn.
  Groet, Gijs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke winactie! Al mijn vriendinnen zijn al net zo enthousiast als jou! Het is lekker, gezond en handig.. De boodschappen worden thuisbezorgd en je hoeft het alleen nog maar klaar te maken. Misschien is dit een leuke kans om de Hello Fresh box ook een keer te proberen en er zo kennis mee te maken! Wie weet ben ik straks net zo enthousiast!!

  Groetjes Hannah (hannah_kemper@hotmail.com) Ik kon niet op een andere manier reageren dan Anoniem, dus ik heb mijn naam er maar onder gezet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow raar, maar zo komt het ook goed! Het is inderdaad super makkelijk en leuk om te lezen dat je vriendinnen ook zo enthousiast zijn!

   Verwijderen
 11. Ben al een tijdje heel benieuwd naar hello fresh! Dus zou super zijn als ik dit win

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuk stuk! Na het lezen ben ik erg enthousiast geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Deze zou ik graag willen winnen!
  Liefs, Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zou een mooi en healthy verjaardagskado voor me zijn! :-)
  Groetjes Anke (ankedehaan@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel voor het delen! Allemaal opgenomen in het deelnemersbestand!

   Verwijderen
 16. Ziet er erg goed en vooral lekker uit.ik wil wel verrast worden! Dapderooij@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ziet er allemaal geweldig lekker uit! Zou ik graag willen proberen! X Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Ik woon 2 maanden weer even bij mijn ouders en het zou fijn zijn als ik ze hiermee kan verrassen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat bijzonder! Het lijkt me echt geweldig en lekker om dit eens uit te proberen! Helemaal als het er ook zo heerlijk uit gaat zien als bij jou! Het water loopt me in de mond haha
  Dit is een perfecte start voor mij om het roer om te gooien en ook echt gezond te eten en dit te blijven doen :)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha goed om te horen dat de foto's je hongerig maken!

   Verwijderen
  2. Hoi Rozan, jij bent de winnaar! van harte gefeliciteerd! Ik kom alleen via je google account niet bij een mail adres dus als je een mailtje zou kunnen sturen naar healthylivinginheels@hotmail.com zou fijn zijn, dan geef ik dit door aan HelloFresh!

   Verwijderen
 20. Ja die box wil ik wel eens proberen! Je review deed me het water in de mond lopen

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat ziet er goed uit! Leuk om zo kennis te maken met hello fresh

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Zou het super graag eens proberen! Ziet er heerlijk uit en ik hou wel van een gezonde maaltijd. Vanaf 1 september ga ik op kamers, dus helemaal handig om dan gebruik te maken van zo'n box!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Superactie! Zie dit zoveel voorbij komen op de social media en zou het graag proberen! Alle stappen gevolgd... Nu duimen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ze zijn het goed aan het promoten! Maar het is ook in mijn ogen echt een mooi product tegen een goede prijs!

   Verwijderen
 24. Ziet er heerlijk uit! En hoe fijn om eens zelf niet te hoeven bedenken wat je moet koken en het het bezorgt wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Op de valreep! Ziet er allemaal zo lekker uit dat ik het nu ook wel wil proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik ben heel benieuwd naar de Hello Fresh boxen en zou er graag een proberen! En als net begonnen foodblogger zou dit natuurlijk gelijk een mooie gelegenheid zijn om ook zo'n mooie review te mogen schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen