Hotspot: Juice & Salad Café

Vandaag had ik een ontzettend leuke Insta Foodie's lunch met Charlotte van Charlie's Kitchen, Michelle van Studentenvoer en Nigel van Fitwithnig. We gingen naar de healthy hotspot Juice & Salad Café op de Vijzelstraat in Amsterdam en wat hebben we lekker gegeten! We besloten te lopen vanaf Amsterdam Centraal en dat was goed te doen en een wandeling door Amsterdam is natuurlijk altijd leuk!Ze maken hier gebruik van uitsluitend verse producten en natuurlijke ingrediënten en maken zo heerlijke salades, sandwiches, groentesappen, fruitsappen en smoothies.
En ja, het is echt vers! Alle producten worden ter plekke bereid, je kunt het daar op eten, maar terwijl wij daar zaten zagen we ook veel 'zakenmannen' hun salade en sapje ophalen om mee te nemen terug naar kantoor. Maar bij bestellingen van meer dan €40,- voor 10.00 en in het centrum van Amsterdam wordt het ook bezorgt! Er is specifiek voor 'office' catering gekozen omdat de oprichters beide zelf een aantal jaar achter een bureau hebben doorgebracht en dus duidelijk de behoefte aan verse en gezonde lunches herkennen. Heb jij dus een afspraak met klanten en wil je indruk maken? Bestel dan zeker de lunch bij Juice & Salad!

 


Wij waren daar gaan eten, gezellig aan de tafel. Je kunt kiezen uit vooraf samengestelde salades, maar je kunt ook zelf je salade samenstellen. Hetzelfde geld voor de sappen. Ideaal dus! 3 van ons kozen voor de Oriental salade (hoe origineel haha) met quinoa in plaats van bruine rijst en Charlotte koos voor de South American Salade.


In mijn Oriental salade zaten de volgende ingrediënten: Groene-Rode sla, veldsla, gamba's, sugar snaps, rode paprika, lente ui, macadamia nootjes, verse koriander, quina en een zoet-zure vinaigrette. Heerlijk, echt van genoten! Daarbij had ik een simpel sinaasappel-banaan-aarbei-bosbessen sapje, de rest ging voor groente variant, maar we waren allemaal zeer tevreden! Genoten dus van deze heerlijke lunch en ik raad het iedereen aan om eens langs te gaan om relax en gezond te lunchen!

En niet te vergeten. Je kunt er ook snacks, leuke kookboeken en nog veel meer kopen!

Aanradertje dus deze gezonde hotspot!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten