WIN: Lite/Dark Strippenkaart t.w.v. €50,-

De Omdat ik op Instagram de 15.000 volgers heb gehaald (wow, zo blij nooit gedacht dat 15.000 mensen geïnspireerd zouden zijn door mijn eten) heb ik een leuke winactie voor jullie. Inmiddels zal het jullie algemeen bekend zijn, ik ben fan van Lite/Dark in Amsterdam!

Ben jij na de 2 reviews op deze website ook zo benieuwd naar hun overheerlijke energy shakes, pure chocolat shots, powerballs, gezonde taartjes, salades, soepen etc? Dan is dit je kans! Ik mag namelijk een strippenkaart van maar liefst €50,- weggeven! 

Hoe kun jij kans maken op deze strippenkaart van Lite/Dark t.w.v. €50,-?
Heel simpel: Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet ook niet om een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Na deze aanmelding kun je ook nog extra winkansen verdienen door de volgende acties:

 • LIKE de Facebook pagina van Healthy Living in Heels en SHARE het bericht over deze winactie met al jouw vrienden! (Ben je reeds een 'liker' dan aleen nog even het berichtje delen')
 • Volg Healthy Living in Heels op Twitter (@Healthy_inHeels) en plaats daarbij de volgende Tweet: Ik doe mee met de winactie van @Healthy_inHeels en maak kans op een strippenkaart t.w.v.  €50,- bij @LITE_DARK zie: http://www.healthylivinginheels.nl/2014/08/litedarkwin.html 
 • Volg Healthy Living in Heels op Instagram én repost onderstaande foto op jouw pagina en tag @healthylivinginheels en @litedark en vergeet niet de hashtag @HLIHgiveaway te gebruiken zodat ik iedereens deelname terug kan zien. 

Deze actie is inmiddels afgelopen en de winnaar is Rosalie! Gefeliciteerd!

Liefs, Debbie


36 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Debbie! Wat toevallig haha kom ik niet vaak tegen een 'debbie' waarbij de naam ook met ie wordt geschreven. Gaaf om nu een jaar in Rome te wonen, succes! Wie weet kom je donderdag als winnaar uit de bus ;) Liefs, Debbie

   Verwijderen
 2. Hi Debbie,
  Ik wil suuuper graag mee doen met deze ontzettend leuke winactie! Ik heb al veel enthousiaste reacties gehoord en gelezen over Lite/Dark, maar helaas *schaamschaam* zelf nog geen bezoekje kunnen brengen. Ik ben me sinds dit jaar al meer en meer in gezonde voeding en clean-eaten aan het verdiepen (en leuke plekjes aan het ontdekken waar je hier heerlijk van kunt genieten, want deze levensstijl wil ik nooit meer anders!) So I would love to win this! Hihi
  Liefs, Isaura (i.heidbuurt@hotmail.com)
  Ps: Ga zo door met je leuke blog!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel voor je lieve woorden! Altijd leuk om te lezen dat anderen m'n blog met plezier lezen :) Succes met de winactie en wellicht kom je er dan binnenkort toch eindelijk een keer!

   Verwijderen
 3. Waaah supergoede actie, i'm in! Het eten van Lite/Dark is bijna net zo goed als jouw foodposts, dus zou super happy zijn als ik win! (dit rijmt)
  x Jet (jetwaardenburg@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha leuk! En leuk om te horen dat mijn foodposts je bevallen :)

   Verwijderen
 4. Super actie! Ik doe graag mee om al dat lekkers te proeven! (Chris Tina op FB)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Debbie,

  First of all congratulations on 15k! That's a super achievement. I've recently moved to Amsterdam & started following you to help me to find the healthy side to the city. It's not difficult when you know where to look, there are some awesome places & super foods are everywhere! I've already been to lite/dark following your recommendation & had a super yummy chocolate sandwich (who knew you could get a healthy chocolate sandwich) & a gorgeous smoothie. I'd love to try everything on their menu!! I'm particularly interested in trying their healthy ice cream in the new branch. I'd be super happy to win & would love to continue showing my lovely food on Instagram (@cinnamonstarjumps)
  Megan xx (megantw@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Megan for these kind words! Hope you love Amsterdam and so nice to hear that you visited Lite/|Dark based on my posts. The healthy ice cream is delicious so if you win you definitely need to try this! Good luck! Love Debbie

   Verwijderen
 6. Cooool!! Als ik dit win, ga ik een voorraadje in slaan voor Lowlands! Zodat ik gezond elke dag kan beginnen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oe gaaf naar Lowlands! Al zou ik dan zelf denk ik heerlijk het hele weekend 'cheaten' denk ik haha. Maar jouw aanpak is waarschijnlijk verstandiger!

   Verwijderen
 7. Ik zoek nog inspiratie voor een eigen gezonde hotspot, dus alles is welkom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super gave winactie! Ik begin eind augustus aan mijn master in Amsterdam en hiermee zou ik heerlijk gezond kunnen snacken tijdens college's! Perfecte power boosts

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erg benieuwd naar deze hotspot!! Voor 50€ kan ik aardig wat pure brownie taartjes proberen...
  (Geldig emailadres: rosalie.13@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, gave winactie! In september ga ik beginnen in Amsterdam met mijn studie, dus dit zou een ideale plek zijn voor een lekkere pauzesnack!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jaaaa geweldige spot! Ik kom daar vaak tijdens mijn lunchpauze dus het zou geweldig zijn als ik dit win!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lite/dark staat nog steeds op mijn to visit lijst en deze actie zou dus heel goed van pas komen! Liefs, Steph

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah gaaff! Lijkt me allemaal stuk voor stuk super lekker! Ps. Ik lees je blog dagelijks met veel plezier! Keep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel voor je enthousiaste reactie, leuk dat je het blog elke dag leest!

   Verwijderen
 14. Ja die wil ik wel winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik doe mee! Zo vaak in Amsterdam en nog nooit geweest, foei ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Na het lezen van jou enthousiaste verhalen over Lite/Dark ben ik erg benieuwd geworden! Maar helaas nog steeds niet aan toegekomen om langs te gaan en alle lekkere dingen te proberen.. Dit zou zeker helpen! Groetjes, Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jaaaaa... ik doe ook graag mee!!:).. Ben er nog nooit geweest, maar daar gaat 'hopelijk' verandering in komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Geweldige winactie! Ik lees je of met plezier en heb al veel van je heerlijke recepten gemaakt dus kan niet wachten om nu één van jouw favoriete hotspots uit te proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super actie! En zou goed van pas komen als ik in oktober naar Amsterdam verhuis :) Xx Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Super leuke actie! Ik ben er nog nooit geweest, ben erg benieuwd... het ziet er super goed uit! :-)
  Groetjes Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dit zou een super gave verrassing zijn voor mijn vriendin!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Binnenkort ga ik met mijn dochter een dagje naar Amsterdam. Omdat zij ook zo gezond eet zou het leuk zijn als ik haar hiermee naar toe kan nemen.
  Groet,
  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen