Mason Madness

Zoals jullie inmiddels weten maak ik vaak mijn ontbijt 's avonds al zodat ik dit mee kan nemen en in de trein op kan eten om tijd te besparen. Ik sta toch echt liever op 6.15 op dan om 5.45. Omdat ik altijd veel vragen krijg over welke potjes ik gebruik en waar deze vandaan komen heb ik een aantal echte mason jars ontvangen via www.masonmadness.com. Een super leuke webshop vol met mason jars en super handige accessoires!

Wat ik zo handig vind aan deze website is dat het één van de weinige is waar je de originele mason jars kan krijgen, gewoon per stuk en niet in verpakkingen van minimaal 6 en ook nog eens tegen een goede prijs en super snelle levering!
Dit zat er in mijn geweldig leuke pakketje:


  • Mason Jar 700 ml Wide: Super handig voor een lunch of ontbijt on the go of als drinkbeker. Én hij kan in de vriezer! De jar zelf ook in de vaatwasser, de deksel niet. Ik gebruik hem voornamelijk met het BNTO bakje. 
  • BNTO dressingbakje (maar kan ook voor muesli of nootjes gebruikt worden). het is namelijk bedoeld om twee voedingsmiddelen van elkaar te kunnen scheiden zodat je het makkelijk mee kunt nemen en het goed blijft totdat je het op wilt eten. Hij past op mason jars met een wijde hals (wide mouth). Én het is een 100% eerlijk product! Ja daar houdt ik van. De BNTO is namelijk gemaakt in Amerika van gerecycled materiaal en is vrij van BPA en andere weekmiddelen. Plus, 5% van de opbrengst gaat naar een goed doel.

  • Mason Jar 475 ml Regular: lijkt op de 700 ml maar dan ben een gewone wijdte en iets kleiner. Deze is ook verkrijgbaar in het blauw en in het groen. Je kan er heerlijk een smoothie uit drinken samen met een tumbler lid en het Dharma glazen rietje zoals ik heb gedaan, maar ook prima om gewoon voorraad in te bewaren of groenten in te wecken. Deze pot kan niet in de vriezer, maar wel de vaatwasser. 
  • Mason Jar Tumbler Lid: Ook deze zijn BPA-vrij en in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kun je jouw mason jar helemaal customizen. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel de regular als de wide mouth jars en doordat er al een gat in het midden zit hoef je alleen nmog maar je rietje erin te stoppen.
  • Dharma glazen rietje: Het rietje is gemaakt van sterk glas en daardoor kan je deze steeds opnieuw gebruiken. Ze zijn dus buiten super mooi, ook nog eens duurzaam en vriendelijk voor het milieu. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten!

  • Mason Jar Quilted 335 ml regular: En last but not least de prachtige quilted mason jar! Je kan er weer van alles mee, ik had er zelfgemaakte groene ijsthee in gedronken. Deze kan in de vriezer en in de vaatwasser! 

Verder zijn er nog veel meer producten te verkrijgen en kun je van alles met mason jars buiten eten en drinken erin bewaren. Je kan er een zeeppompje van maken een spaarpot en nog veel meer! Al deze ideeën en de bijbehorende accessoires kun je vinden op www.masonmadness.com. Neem dus snel een kijkje! 

Liefs,
Debbie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten