Noedelsoep met Garnalen en Bloemkool

Geïnspireerd door één van de maaltijden uit de Hello Fresh box die ik een paar weken geleden had besloot ik om weer Noedelsoep te maken. Dit keer niet met kip, maar met garnalen! Het is een super makkelijk recept wat snel klaar is.



Het recept voor 1 persoon:

Tijd: 15 minuten

De ingrediënten:

  • 500 ml groentebouillon gemaakt van 1 blokje
  • 70 g noedels
  • 100 g wokgarnalen
  • 1 wortel
  • 1 zoete punt paprika
  • 1/4 kop bloemkool
  • 1 bosui
  • 2 limoenblaadjes
  • Olijfolie

Bereiding:
  1. Snijd de wortel in dunne plakjes en de paprika in kleine stukjes. Verwarm een eetlepel olijfolie in een pan op matig vuur en bak de wortel en paprika zo'n 3 tot 4 minuten. Maak ondertussen de bouillon en snijd de bloemkool fijn. 
  2. Doe de bouillon samen met de bloemkool en 2 geknakte limoenblaadjes in de pan en kook op matig vuur gedurende 10 minuten. Voeg na 2 minuten de garnalen toe en halverwege de noodles. Snijd de bosuitjes in ringen.
  3. Haal de limoenblaadjes uit de soep. Doe de soep in een kom en garneer met de bosui.

Eetsmakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen