Hotspot: Zoomers

Gisteren heb ik heerlijk gegeten bij Zoomers in Castricum aan Zee. Een ontzettend leuk en relaxed restaurant aan het strand. Natuurlijk is het in de zomer heerlijk vertoeven op het grote terras, maar ook nu het kouder is kun je er binnen heerlijk zitten en genieten van lekker eten.

Bron: venue.nl

Éen van de redenen dat ik meestal bij Zoomers ga zitten als ik in Castricum ben is omdat zij heel veel waarde hechten aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze werken met eerlijke, biologische en gezonde producten. Alles fairtrade en zoveel mogelijk streekproducten. Ook maken ze gebruik van groene energie en met giften steunen ze de zeehondenopvang Ecomare in Texel.
Je kunt er terecht voor koffie, lunch, high tea, diner, small bites maar ook voor evenementen ben je bij hun aan het goede adres. In de zomer is het altijd super druk, maar ook dan blijft de service goed. Gister was het natuurlijk stukken rustiger met 10 graden en een dinsdagavond. Wij kozen voor de Zoomerse Smultoren. Een goed gevulde etagère met allerlei kleine hapjes. Heerlijk! Alles even lekker en moeilijk om een favoriet uit te kiezen. Ik kan deze in ieder geval aan iedereen aanraden!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten