Chocolademousse van Avocado en Banaan

Ja hoor, hier is die dan! Het laatste onderdeel van het toetje van mijn allereerste Healthy Living in Heels diner. Geweldig lekker en ook nog eens gezond! Wat wil je nog meer. Tip: laat de amandelmelk achterwege en hij is ook heerlijk voor op brood! Het andere zelfgemaakte gerecht van het toetje: de geweldig lekkere zoete aardappel brownie vind je hier.



Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten voor 4 personen:                                 
·         1 avocado
·         1 kleine banaan
·         1 tl lijnzaad
·         3 tl rauwe cacaopoeder
·         2 medjool dadels
·         50 ml ongezoete amandelmelk
·         Aardbeien, blaadje munt of nootjes bovenop


Bereiding:

  1. Snijd de avocado doormidden, haal de pit eruit en doe het vruchtvlees in de blender. Haal de schil van de banaan en doe deze met de rest van de ingrediënten bij de avocado in de blender. Mix tot het een glad, smeuïg geheel is.
  2. Doe de mousse in een kom en doe er per persoon 1 aardbei bovenop.

Eetsmakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen