Healthy Living in Heels Diner

Afgelopen donderdag 6 november 2014 was het zo ver, het allereerst Healthy Living in Heels event in samenwerking met Deli-Caat in Amsterdam. Ontzettend leuk, maar ook erg spannend! Toen Deli-Caat net open was ben ik daar samen met mijn mede foodie en vriendin Charlotte van Charlie's Kitchen heen geweest. Ze staan voor biologisch, puur en echt eten dus daar moesten we bij zijn. Heerlijk gegeten en zo kwam het dat iemand bij mij in de sportschool die zowel Catelijne (de eigenaresse van Deli-Caat) en mij kon, voorstelde om samen een diner te organiseren. Daar kon ik geen nee tegen zeggen want hoe ontzettend leuk zou het zijn om eindelijk eens een aantal van mijn volgers te ontmoeten! Zo gezegd zo gedaan en het eerste Healthy Living in Heels Diner was een feit.Na veel voorbereidingen en brainstorms zijn we gekomen tot een menu was past bij mij en bij Deli-Caat.
Vooraf heerlijke huisgemaakte quiches van Deli-Caat. Als hoofgerecht mijn favoriete gerecht: risotto met een frisse salade en huisgemaakt speltbrood van Deli-Caat met boter. En als toetje een chocoladeverrassing die bestond uit mijn chocolademousse gemaakt van banaan en avocado, mijn zoete aardappel brownie en een heerlijk bolletje biologisch ijs. Alles dus gemaakt van gezonde en biologische producten. De recepten (behalve voor de quiche) zijn allemaal te vinden op deze website, volg gewoon het linkje en je komt er vanzelf terecht. De mousse zal van de week geplaatst worden dus nog even geduld ;).

Dus daar ging ik, voor het eerst in een professionele keuken aan de slag en voor ruim 25 man koken! Super leuk, maar ook zwaar. Kom ik aan met me kantoorbaan, respect voor iedereen die dagelijks dehele dag op zijn benen staat. Nu lijkt het net alsof ik het helemaal niet leuk vond, maar ik vond het juist GEWELDIG!!!Het diner was een groot succes!! :) Ik vond het echt ontzettend leuk om eens keer voor ruim 25 man te koken in een echte keuken. Maar natuurlijk nog leuker om eindelijk eens een aantal volgers te ontmoeten en in gesprek te gaan over gezonde voeding en leefstijl. En gelukkig, iedereen vond het eten heerlijk! Wat was ik daar blij mee hahaha. Pak van mijn hart. Altijd fijn als mensen uit zichzelf zeggen dat ze lekker hebben gegeten. Maar buiten dat was de avond ook nog eens erg gezellig!!

Sommige mensen waren alleen, anderen met zijn 2-en maar dat maakte helemaal niet uit, iedereen zat gezellig met elkaar te kletsen dus wat wil je nog meer! Hieronder volgen allemaal foto's van de avond als sfeerimpressie en om te laten zien hoe leuk en lekker het was! Ik ben nog steeds een beetje 'overwhelmed' door hoe leuk het was en dus kom ik nog niet helemaal uit mijn woorden. Ik wil in ieder geval iedereen bedanken die is gekomen en deze avond voor  mij tot een succes hebben gemaakt! Maar ook Charlotte voor haar hulp in de keuken waardoor ik af en toe aan tafel aan kon schuiven om gezellig met iedereen te praten. Bedankt en wie weet allemaal tot een volgende keer!

Tafels dekken voor de gasten komen

De quiches van Deli-Caat

Catelijne verteld over Deli-Caat - Ik vertel over gezond eten

Het voorgerecht! Foto door Linda_Loveshealth

Gezelligheid aan tafel

Het hoofdgerecht voorbereiden

De risotto opdienen

Helemaal in mijn element in de keuken

Het hoofdgerecht op tafel. Foto door Linda_Loveshealth

En ja het is nog steeds gezellig!

De laatste hand aan het toetje leggen

Het eindresultaat

Bedankt dames voor jullie hulp!

Foto's gemaakt door Charlotte van Charlie's Kitchen en mijzelf, tenzij anders aangegeven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten