1 jaar delicious. Magazine

Vorig jaar met mijn verjaardag (ik ben 24 december jarig) kreeg ik van een vriendin een half jaar abonnement op de Delicious. Wat een top kado! Veel van mijn inspiratie haal ik namelijk uit kookboeken en tijdschriften en nu zou er dus maandelijks inspiratie op de deurmat vallen. Ik was zo tevreden dat ik het abonnement heb verlengd en nu een jaar later heb ik er al veel uit gemaakt en ook zeer veel inspiratie uit opgedaan.Delicious draait namelijk niet alleen maar om gezond eten. Is dat erg? Nee juist helemaal niet! Zo kom ik namelijk in aanraking met andere producten en combinaties die mij weer aanzetten tot het bedenken van een iets gezondere variant die past bij mij. Zitten er dan helemaal geen gezonde recepten in? Nee natuurlijk niet! De één is gewoon gezonder dan de ander. Ik ben vooral fan van de vaste rubriek: doordeweeks. Hier vind je namelijk 7 easy maaltijden vol van smaak en vaak ideaal na een werkdag. Preview van de binnenkant

Wat ik super vind aan het tijdschrift is dat ze qua recepten heel erg meegaan met de tijd van het jaar. Tuurlijk weten we allemaal wel een beetje wat er wanneer in het seizoen is, maar het is toch wel erg makkelijk als je dat gewoon elke maand kunt zien. En dat is ook één van de drie kenmerken van delicious:
 1. delicious kookt met het seizoen
 2. delicious test alles in eigen keuken
 3. delicious houdt je op de hoogte van de laatste foodtrends
En om door te gaan met de laatste, dat is echt super! delicious is dan ook meer dan alleen recepten. Nieuwe kookboeken en recepten hieruit worden uitgelicht. Zo kun je gelijk zien of het boek echt bij je past. Maar ook vind je er informatie over nieuwe producten (Zowel food als food gerelateerde non-food producten), unieke winkels, andere landen in de spotlight met bijvoorbeeld een product wat typisch bij dat land past (denk eerlijke koffie uit Peru), wordt je op de hoogte gehouden van de nieuwste delicious workshops en delicious hotspots. Veel meer dus dan alleen recepten, hoewel gelukkig daar de nadruk wel op ligt, maar het is dus ook een heerlijk tijdschrift om te lezen met een lekker kopje thee onder een kleedje op de bank in dit jaargetijde dan! In de zomer zit ik heerlijk in de zon met me tijdschrift haha.Ik ben dus echt super fan van dit food magazine en kan iedereen een abonnement aanraden! Ik bewaar ze allemaal, en dat staat niet alleen gezellig in de boekenkast, maar elke keer weer haal ik er nieuwe inspiratie uit. Meer info op: www.deliciousmagazine.nl

Liefs,
Debbie 4 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Ik twijfel ook nog steeds of ik een abonnement moet nemen. Ik vind het namelijk vrij prijzig... En daarnaast heb ik ook nog zoveel kookboeken, waaruit ik moet koken! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar heb je helemaal gelijk in, het is inderdaad vrij prijzig. Toch vind ik het meer dan waard, om de één of andere reden kook ik hier sneller uit dan uit kookboeken wat denk ik vooral ook komt omdat er recepten in zitten met producten van dat moment :)

   Verwijderen
 2. Heb het al een paar keer vastgehad en getwijfeld om een abonnement te nemen. Misschien een leuk ideetje om op mijn kerstlijstje te zetten. Ik hou er ook van om gewone recepten net wat gezonder te maken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super kado! Zo leuk ook omdat je dan voor langere tijd steeds elke maand een kadootje krijgt! Leuk!

   Verwijderen