Meet my new favorite drink: Cawston press!

Zoals jullie inmiddels wel weten zijn we bij ArboNed bezig met een gezonder aanbod in de kantine, maar ook in de snoep en frisdrank automaat. En dat is super leuk want dat betekend dat ik dus ook van alles aan het proberen ben. En toen kwam mijn collega van Facilities met dit drankje van Cawston Press: Cloudy Apple. En ik was meteen verkocht! Wat is dit ontzettend lekker!!! Ik kan het niet zo goed in woorden omschrijven haha maar dit is zeker weten mijn nieuwe go to drankje. Niet alleen op het werk maar ook thuis want het is gewoon verkrijgbaar bij onze eigen AH.Waarom is Cawston Press niet alleen lekker maar ook gezond?

De drankjes worden gemaakt van alleen geperste (in dit geval) appels (70%), sparkling water en Vitamine C. That's it! Geen toegevoegde suikers of kleurstoffen niks! Terwijl het drankje wel lekker zoet is maar niet te, eigenlijk gewoon precies goed! En eigenlijk hou ik helemaal niet van sparkling water. Maar bij dit drankje is het heerlijk verfijnd en is het daadwerkelijk een 'refreshing crisp'. Na dit drankje kan je weer heerlijk fris en fruitig aan de slag!

Maar buiten deze zijn er nog veel meer smaken. En ik zou zeggen, probeer ze uit! Dit is een heerlijk verfrissende en gezonde dorstlesser en voor mij een perfecte afwisseling met water!
Liefs,
Debbie

2 opmerkingen:

  1. Wat een rare kleur heeft het, maar je merkt zo wel dat het gezonder is dan de doorsnee limonade... Ik vraag me af of ze het in de Belgische AH ook verkopen, ik ga volgende week een kijkje nemen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja het is absoluut geen limonade! Niet mee te vergelijken. Het is een internationaal merk dus wellicht verkopen ze het bij jullie wel ergens anders :)

      Verwijderen