Quick & Easy: Wraps met Kip en Avocado

Laatst wist ik dus echt niet wat ik wou eten. Ik had niet zo heel goed me eten gepland en had eigenlijk net te weinig van alles omdat ik geld wou besparen. Er is dus blijkbaar ook zoiets als teveel geld besparen oeps! Maar goed ik wist ook niet echt waar ik elke keer trek in had en dat was soms ook helemaal niet in wat ik had gepland. Zo ook die dag, dus ja wat doe je dan? De vriezer was ook een beetje leeg aan het raken maar gelukkig vond ik er nog een kipfilet in. Hoera! En dus werden het wraps. Super simpel want ik had ook geen zin om lang in de keuken te staan. Maar wel echt ontzettend lekker!Het recept voor 1 persoon:

Tijd: 10 minuten

De ingrediënten:
 • 1 kipfilet
 • 2 volkoren wraps
 • 1 rode paprika
 • 1 uitje
 • handje spinazie
 • 1 grote avocado
 • 1 tomaat
 • geraspte kaas
 • peper en zout
 • zoete paprika poeder
 • olijfolie

Bereiding:

 1. Snijd de kip in kleine stukjes en bak met de paprika poeder, peper en zout in een beetje olijfolie tot ze gaar zijn.
 2. Snijd de tomaat, ui en paprika in stukjes en bak deze aan het einde kort mee met de kip.
 3. Prak de avocado op de wraps, leg er de spinazie op en vervolgens het kip mengsel. Maak eventueel af met wat geraspte kaas.

Eetsmakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten