Tristar Wafelijzer WF-2141

Zoals jullie al uitgebreid gezien hebben op Instagram en op het blog bezit ik eindelijk een wafelijzer dankzij mijn lieve broertje en zijn vriendin! Ik heb nu al een aantal keer overheerlijke wafels erin gemaakt (klik hier voor het recept) en omdat ze zo'n groot succes zijn en ik veel vragen krijg over welk wafelijzer ik nou heb krijgen jullie hier alle informatie over mijn Tristar Wafelijzer!
Ik heb het model WF-2141 gekregen en deze is nu te koop voor slechts €24,95 bij www.bol.com. Een koopje voor een goed wafelijzer vind ik zelf! Het is een roestvrijstalen wafelijzer met een krachtig vermogen van 1000 W met 5 verschillende standen (ik gebruik eigenlijk nu nog alleen de hoogste stand). Je kunt er 2 wafels tegelijk in bakken en het zijn gewoon heel fijn rechthoekjes, dus geen 'rare' vormen. Vind ik prettig! De buitenkant wordt natuurlijk warm bij gebruik, maar hij heeft geïsoleerde handgrepen dus je hoeft niet bang te zijn dat je je vingers verbrand. Ook vergrendeld de handgreep het wafelijzer automatisch. Aan de onderkant kun je je snoer oprollen zodat hij ook nog makkelijk op te bergen is. Dit wordt ook vergroot door het fijne compacte formaat van het wafelijzer.

Verder is er ook een indicatielampje die aangeeft wanneer het wafelijzer op de juiste temperatuur is voor gebruik en dat is super handig. Helaas heeft hij geen uitneembare platen wat het schoonmaken iets moeilijker maakt, maar eigenlijk vind ik dat geen probleem want hij is nog steeds snel schoon te maken (na afkoelen natuurlijk!)


Het wafelijzer is zeer eenvoudig in gebruik met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en dus zeker een aanrader. Zo kan iedereen wafels maken!


Specificaties
Merk: Tristar
Model: WF-2141
Prijs: €24,95 bij www.bol.com (normale prijs €34,95)
Kleur: Zilver
Vermogen: 1000 Watt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten