Bioscoop Snacks!

Zoals jullie weten kijk ik ontzettend graag films en vind ik het dus heerlijk om een avondje naar de bioscoop te gaan! Ik heb niet voor niks een Pathé Unlimited pas ;). Maar goed, ik zit er soms elke week, soms wel 2 films achter elkaar en de verleiding om dan een lekkere bak gemixte popcorn (yes: zoet en zout door elkaar) of een zak chips te halen is erg groot en ik merk dat ik het de laatste tijd ook minder goed kan weerstaan.

Pathé Essentials Part I

Met drinken heb ik een minder groot 'probleem'. Ik ben nooit een frisdrank fan geweest en ik heb toch altijd mijn  Dopper in de tas. Maar waarom zou je dan ook niet gewoon soms je eigen gezonde snacks mee naar binnen sneaken? Want ja, je mag eigenlijk zelf geen eten of drinken meenemen bij Pathé, maar aan de andere kant ze verkopen ook geen gezonde lekkernijen. Je vind een overvloed aan chips, m&m's, maltesers, snoepgoed, popcorn en ga zo maar door, maar de gezonde snacks zoals een zakje ongebrande ongezouten noten, of snoepfruit/snoepgroenten ontbreken. Dus als wij naar de film gaan nemen we soms wel eens iets van crackers mee, maar hé, dat is het ook niet altijd. En toen kwam mijn VerassendAH pakket binnen in samenwerking met Uit Pauline's Keuken en daar zitten dus super goede bioscoop snacks in die ze vanaf nu gewoon bij de AH verkopen!

Pathé Essentials Part II

Namelijk de AH Snack Today: heerlijke kleine emmertjes vol met groenten en fruit! AH adverteerd ermee als 10-uurtje, dus een lekkere gezonde snack in de ochtend. Maar ik dacht gelijk oh yeah! Die gaan vanavond mee naar 50 tinten grijs! Samen met de boerenkool chips die ze daar nu ook verkopen. Dat wordt smullen geblazen vanavond in de bios, en niet alleen van de gezonde snacks ;)

Volgende keer dat jij naar de bioscoop gaat, eerst dus even langs de AH want zeg nou eerlijk, snacken uit een bakje vers en sappig fruit is toch veel lekkerder dan zo'n enorme bak popcorn of zak m&m's waar je altijd teveel van eet en vervolgens misselijk in bed van ligt?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten