Healthy Pleasures by In Love With Health

In Love with Health heeft nu naast haar E-Books een echt hardcover kookboek! Hoe onwijs leuk is dat! Ik kon niet wachten om hem te lezen en ideeën uit op te doen en ik was dan ook blij dat ik hem een paar weken geleden op de mat hoorde vallen. Wat ik ontzettend leuk vind is de uitleg die in het boek gegeven wordt. Lisa besloot niet gelijk te starten met recepten maar er is eerst een leuk geschreven voorwoord en een korte uitleg over waarom Lisa geen suiker eet, E nummers mijdt en natuurlijk haar eigen verhaal. Heerlijk zo'n persoonlijk tintje aan het boek. En het begint zo:


"Een grote puntzak patat met een flinke klodder mayonaise, een krokante pizza met heerlijk smeuïge kaas of een brownie met knapperige stukjes chocolade. Loopt het water je al in de mond? Mij namelijk wel! Allemaal guilty pleasures waar we intens van genieten, maar waar we helaas niet te veel van kunnen eten. Hoe mooi zou het zijn als we wél zorgeloos kunnen smullen van deze gerechten. Wat nu als ik vertel dat dit kan?"

Na de uitleg is het tijd voor de recepten die ingedeeld zijn in Ontbijt, Lunch, Diner, Dips en spreads, Snacks en Sweets. De recepten zijn kort en je hebt geen waslijst aan ingrediënten nodig die je niet in de appie kan halen. De bereiding is over het algemeen makkelijk en de meeste recepten zijn snel klaar. Het boek heeft zo'n 175 pagina's dus genoeg inspiratie!

Veel recepten zijn een variant op eerdere recepten of het zijn recepten die ik toevallig al eens soortgelijk heb gemaakt en dat vind ik een klein minpuntje want zo is het voor mijzelf iets minder vernieuwend. Dat neemt niet weg dat het een onwijs mooi boek is geworden met makkelijk geschreven recepten en mocht jij niet zo actief zijn in de keuken als ik zelf, dan is het een prima bron van inspiratie. 

Overall score (max. 5): Verschenen: Maart 2015
ISBN: 9789462285941
Hardcover: €19,95
Verkrijgbaar via: www.inlovewithhealth.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten