Speltroggebrood met Pindakaas

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Maar ik ben de laatste weken zo druk en ga zo vroeg naar mijn werk dat ik gewoon een beetje te moe ben af en toe (lees te lui) om een hele bak havermout te maken. Gisteren was het me zelfs te veel om een smoothiebowl te maken. Hoe erg. Maar goed, dat betekend niet gelijk dat ik ongezond ga ontbijten. In tegendeel, ik ga op zoek naar een gezond en snel alternatief. Via www.bonativo.nl heb ik dus een overheerlijk spelroggebroodje besteld. Samen met de overheerlijke Zeemans Boter pindakaas met stukjes noot een geweldig lekker ontbijtje. Fruit hoort bij het begin van de dag dus belegd met een paar plakjes banaan en de rest in de auto opgegeten. Perfect en zeker aan te raden! Verkoopt jouw bakker of biologische winkel geen speltroggebrood? Dan kun je deze eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten