Sandwich Gerookte kip met Parmaham en Truffel Mayonaise

Ik hou van heerlijke belegde broodjes en daar heb ik dit weekend heerlijk de tijd voor gemaakt! Vandaag maakte ik dit geweldige broodje gerookte kip met parmaham en truffel mayonaise. Zo lekker! Maar laten we eerlijk zijn, alle broodjes worden lekker van Truffel Mayo! En ze hebben het gewoon bij de Albert Heijn dus hoe makkelijk wil je het hebben.


Het recept voor 1 broodje:

De ingrediënten

  • 1 volkoren bol
  • 2 plakken tomaat
  • 4 plakjes komkommer
  • 1/2 gekookt ei
  • 5 plakken gerookte kip
  • 1 plak parmaham
  • zoveel truffel mayonaise als je wilt 
Bereiding:
  1. Het is simpelweg gewoon stapelen. Ik smeer altijd de onderkant van me broodje in met truffel mayo (een beetje dik, want he het is zo lekker). Dan de plakjes tomaat, gerookte kip, parmaham, komkommer, het ei en nog een beetje truffel mayonaise om het af te leren.
  2. Het andere halve ei eet ik lekker los op met wat zout. 

Enjoy!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten