Hotspot: Eetcafé de Toog

Vandaag bestaat mijn blog 2 jaar! En jeetje was is er veel gebeurt! Een ontelbaar aantal recepten en blogposts later neemt het aantal lezers nog steeds toe. Stiekem toch wel trots hierop! Dat heb ik gisteren al gevierd met een overheerlijke Carpaccio Clubsandwich bij Eetcafe de Toog in Koog aan de Zaan! Zeker een overheerlijke Hotspot!

Ik heb hier heerlijk met een vriendin gegeten en bij de beslissing waar we zouden gaan lunchen wilden we echt eens iets anders dan de 'usual suspects'. En dat werd Eetcafé de Toog in Koog aan de Zaan. Op nog geen 5 minuten fietsen van mijn huis. Nieuw? Nee, ze zitten er al heel lang maar om de één of andere reden kom ik er alleen met de bokketocht twee keer per jaar. Maar ik hoor wel altijd positieve verhalen en dus werd het tijd om hier een keer te eten. Je kunt er heerlijk buiten zitten aan de Zaan, maar ook binnen is het gezellig en knus.


Een heerlijke lunchkaart en we kozen allebei de carpaccio clubsandwich. En ja, dat is die hierboven op de foto en hij was heerlijk!!!! Enorm veel en gelukkig had ik getraind 's ochtends en had ik dus vet honger. Maar jeetje dat was echt een bigass overheerlijk broodje. Er stonden nog meer lekkere broodjes op de kaart en wat ik vooral leuk vond was de wat andere keuzes in clubsandwiches. Zo hebben ze ook een Club Fish. Ik hoor je  denken, dat is helemaal niet zo uniek, maar deze was met zalm en makreelsalade. Klinkt toch ook heerlijk in je oren?! En een Spaanse clubsandwich. Ik kan niet wachten om hier binnenkort weer te gaan eten.

Buiten de lunch kun je hier ook heerlijk 's avonds eten. Neem snel een kijkje op de website voor de volledige menukaarten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten