Burrito feestje

Burrito's zijn mijn favoriete go to easy maaltijd. Je staat even in de keuken en dan staat het gewoon 12 minuten in de oven terwijl je zelf de tafel dekt en ik altijd in een joggingbroek schiet. Heerlijk na een dagje werken! Het is wellicht niet de meest gezonde maaltijd, maar ik stop er wel altijd super veel groenten in en ik vind het gewoon lekker. Zeker met de marineer je gek kruiden van the Green Gypsy. Geeft net weer een andere smaak aan de burrito's!Het recept voor 4 personen:

Tijd: 25 minuten

De ingrediënten:


Bereiding:
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Snijd eerst alle groenten en zet een hapjespan op matig tot hoog vuur. Bak hierin eerst de versnipperde sjalotjes in een scheutje olijfolie totdat deze glazig zijn. Voeg dan een geperst teentje knoflook en de courgette toe. Doe na een paar minuten de paprika erbij. Wanneer de groenten klaar zijn (niet te zacht, maar ook niet meer te hard) schep je deze over in een kom en laat je deze even apart staan.
  3. Rul dan het gehakt in dezelfde pan, zonder extra olie. Wanneer deze net aan gaar is doe je de groenten er weer bij samen met de kruiden en 100 ml water. Laat dit zo'n 3 minuten pruttelen.
  4. Schep dan het gehakt in dezelfde pan, zonder extra olie. Wanneer deze net aan gaar is doe je de groenten er weer bij samen met de kruiden en 100 ml water. Laat dit zo'n 3 minuten pruttelen.
  5. Leg ze naast elkaar in een ingevette ovenschaal en bestrooi met zoveel kaas als je wilt.
  6. Zet ze zo'n 10 minuten in de oven zodat de kaas smelt.
  7. Serveer met de over gebleven zure room en salsasaus. Als je er echt een feestje van wilt maken kun je zelfgemaakte guacamole en nacho chips erbij serveren.

Eetsmakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten