Hotspot: Crate Cafe in Canggu Bali

Staat Bali op jou lijstje om binnenkort te bezoeken? Ga dan zeker naar Canggu en haal zeker ook minimaal 1 keer een overheerlijk ontbijtje bij Crate. Ze hebben geen geprint menu, alles staat op de muur geschreven. Je kan hier overheerlijke smoothie bowls scoren, vers fruit, granola, maar ook eieren op brood (en ja echt brood!) op werkelijk waar alle mogelijke manieren. Naast overheerlijke gewone smoothies en naar wat ik gehoord heb lekkere koffie! En dat schijnt een hele uitdaging te zijn in Indonesië want overal krijg je oploskoffie met een enorme laag drab op de bodem.

Breakfast all day! Uh ja! En dat heb ik ook zeker gedaan. Na alle groente soepjes, noodles en zelfs gado gado voor ontbijt was ik echt wel toe aan een lekker en gezond ontbijtje.
Zoals op veel plekken in Indonesië is het personeel super vriendelijk en hebben ze echt zin om te werken. De keuken is super klein maar daar staan wel een heleboel mensen in. Overall één van de hipste hotspots hier wat knap is want alles in Canggu is hip, maar alles op het menu ziet er even lekker uit! Je kunt er terecht voor ontbijt en de lunch en daarna gewoon op de scooter terug naar Canggu Beach voor een surfsessie!

Ze hebben ook een hele inspirerende en kleurrijke  instagram account. Dus ook al ga je niet naar Bali, zeker even volgen en je zult geheid nieuwe ideeën krijgen voor je eigen ontbijt en lunch.Geen opmerkingen:

Een reactie posten