Snoepgoed! The power of healthy snacking

2 weken geleden ben ik teruggekomen van weer een heerlijke reis naar Indonesië van bijna een maand. Onvergetelijk, maar ik moet bekennen, ik sport dan niet en ik eet lekker waar ik trek in heb. Als ik terug kom van reizen is het dan ook altijd weer even inkomen en met name met snacken gedurende de dag heb ik dan gewoon moeite. Het blijft lastig om dan gezondere keuzes te maken.

Maar gelukkig is daar snoep goed! Met de slogan "The power of healthy snacking" hebben ze het helemaal begrepen. Een hele fijne webshop waar ik helemaal los kan gaan en allemaal overheerlijke gezonde snacks in mijn mandje kan stoppen die mij helpen om mijn werkdagen door te komen zonder honger en vol energie!Alles is even lekker en ze hebben een grote diversiteit aan producten. Dat vind ik fijn! Zelf heb ik nog wel eens de neiging om te blijven bij wat ik ken, dus gelukkig kreeg ik een probeerpakketje met bovenstaande snacks. Gelukkig, stuk voor stuk heerlijk! Bewijst ook maar weer eens dat het goed is om uit je comfort zone te gaan. Dat doe ik met reizen, maar ook met eten moet je dat zeker blijven doen!

Mijn favoriet? Lastig kiezen, maar als het moet ga ik voor de good-for-you dessert bar, banana muffin!

Neem ook eens een kijkje op snoepgoed.com en laat je verrassen door alle heerlijke snacks die erop staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten