Over Mij

Hi! 

Welkom op mijn blog Healthy Living in Heels. Mijn naam is Debbie, 28 jaar oud en oprichtster van Healthy Living in Heels. Een website over mijn passie voor gezond eten, sporten en leefstijl in het algemeen. En dat alles zo dat het past bij een drukke werkweek. Waarom deze link? Omdat ik zelf op 31 maart 2016 gepromoveerd ben op het onderwerp: "de implementatie van een leefstijlprogramma op het werk". Kort gezegd heb ik binnen dit onderzoek gekeken naar hoe je het meest effectief een leefstijl programma in kan voeren binnen verschillende typen bedrijven. Sinds April 2014 werk ik als Consultant Research & Business Development bij HumanTotalCare. Hier adviseer ik bedrijven op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid. En hou ik mij bezig met het ontwikkelen van nieuwe programma's, producten en interventies op dit vlak. 

In mijn vrije tijd doe ik graag aan Crossfit & yoga en is reizen een grote passie van mij.

- Liefs Debbie  


2 opmerkingen:

 1. Wat geweldig om te lezen en kan me er helemaal in vinden. Je zou je helemaal uit kunnen leven waar ik werk. Zou mensen graag willen overtuigen maar slechts een enkeling zet door laat staan raakt overtuigd.
  Blijf vooral posten op instagram .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je leuke reactie! En het begint altijd met slechts een enkeling, blijf enthousiast vertellen en praten over gezond leven en eten en uiteindelijk raken meer mensen geïnspireerd!

   Verwijderen